Velkommen til Musikk og Elektronikk AS

SALGSBETINGELSER:

Musikk og Elektronikk selger kun til registrerte kunder.

Henvendelser fra nye kunder kan rettes til Musikk og Elektronikk via post@musikk.elektronikk.no, pr. brev eller på telefonnummer 33399600. 

Kredittkunder gis normalt 30 dagers kreditt. Kredittgrense etter avtale. Ellers benyttes forhåndsbetaling og forsendelser pr. oppkrav. Kontantrabatt kun etter avtale. Renter beregnes etter forfall. 
Kunder av Musikk og Elektronikk AS forventes å følge normal norsk forretningsskikk.

Alle forsendelser fra Musikk og Elektronikk sendes FOB, med andre ord på kjøpers ansvar. 
En eventuell forsikring av varens verdi må dekkes av kjøper etter avtale med Musikk og Elektronikk og fraktselskap.

Vi kan unntaksvis sende forsendelser til sluttbruker på vegne av kjøper. Kjøper skal da sende ferdig utfylt adressekort til Musikk og Elektronikk. Det kan tilkomme et ekspedisjonsgebyr på kr. 50.– pr. forsendelse.

Retur av varer skal forhåndsgodkjennes av Musikk og Elektronikk. Returkostnader skal dekkes av avsender. Returer skal sendes i originalemballasje og inneholde alt tilleggsutstyr og dokumentasjon. Om varen eller emballasjen er skadet eller bærer preg av slitasje eller original emballasje og tilleggsutstyr mangler, forbeholder Musikk og Elektronikk seg retten til å redusere varens verdi ved kreditering.

Ved reklamasjoner og garantisaker skal Musikk og Elektronikk varsles før noe arbeid utføres.

Alle forsendelser knyttet til reklamasjon og garantisaker skal forhåndsgodkjennes av Musikk og Elektronikk. Kostnader knyttet til forsendelser til og fra Musikk og Elektronikk skal dekkes av kjøper.  Om reparasjoner skal utføres lokalt / uten at varen returneres til oss, skal alt arbeid godkjennes på forhånd innenfor en avtalt prisramme. Alt arbeid som utføres uten avtale med Musikk og Elektronikk er på kjøpers kostnad og ansvar.

Musikk og Elektronikk forventer at normale forhåndsregler for håndtering og oppbevaring av varer/instrumenter følges.

Alle katalogpriser på våre nettsider er veiledende priser inklusive 25% merverdiavgift. 
Alle priser i nettbutikken til Musikkalliansen (www.musikk-elektronikk.the-music-alliance.com) er oppgitt netto, ekskl. merverdiavgift og ekskl. porto for forsendelser i Norge. Misbruk av konfidensielle opplysninger kan føre til utestengelse.

Det beregnes reell frakt på alle forsendelser. Vi velger alltid det billigste fraktalternativet.

Vi tar forbehold for eventuelle trykkfeil både i priser og produktbeskrivelser både i kataloger, utsendelser og på våre nettsider (www.musikk-elektronikk.no og www.musikk-elektronikk.the-music-alliance.com) .

Spredning av passord/brukernavn til www.musikk-elektronikk.no eller www.musikk-elektronikk.the-music-alliance.com og/eller innhold til personer, firmaer eller enheter registrert bruker ikke representerer i forhold til Musikk og Elektronikk AS regnes som avtalebrudd og kan føre til utestengelse.

Musikk og Elektronikk forbeholder seg retten til å endre priser, spesifikasjoner og vareutvalg uten varsel.

 

MUSIKK OG ELEKTRONIKK AS 
Postboks 32
3139 Skallestad
NORWAY

Telefon :               33399600
Fax:                      33399603
Epost:                  post@musikk-elektronikk.no
Nettside:              www.musikk-elektronikk.no